Website laten maken
U bevindt zich hier: Homepage / Nieuws overzicht

Nieuws overzicht

Vrijdag 29 november 2013

Nieuwe website laten maken of updaten?

Een vraag die u zich misschien iedere keer weer blijft stellen, "Hoe krijg ik meer bezoekers?"

Door de snelle ontwikkelingen in de techniek zie je een verschuiving in behoefte. Een website is niet alleen een paar kleurtjes en wat tekst. U wilt bezoekers op uw website. U wilt hieruit producten aanprijzen en verkopen. Maar wanneer heeft uw website voor het laatst een APK gehad?...

Lees meer >>
Donderdag 11 2013

CMS v3.0 uitrollen

Zo, na een vakantie zijn wij al weer druk aan de slag. Wij hebben afgelopen tijd het CMS zodanig veel nieuwe features gegeven dat deze nu echt uitgerold kan worden! Het CMS is de afgelopen tijd uitgebreid getest en wordt nu stapsgewijs echt geimplementeerd bij de klanten! De verwachting is dat dit binnen 2 weken volledig is afgerond.

Nieuwe features zijn:

 • Nieuwe modules (betaald en...

  Lees meer >>
  Maandag 20 mei 2013

  Vertrouwen, dat is waar wij voor staan!

  De laatste tijd denken wij veel na over de invulling van ons dienstenpakket. We hebben het ontzettend naar onze zin maar hebben niet het gevoel dat we goed op weg zijn met onze missie.

  WebCurve wil geen partij zijn voor korte termijn, maar juist voor langer termijn met input en optimalisatie / begeleiding van onze klanten.

  Na het maken van een nieuwe website ben je niet klaar...

  Lees meer >>
  Maandag 04 maart 2013

  Tijd is geld

  Hoelang duurt het maken van een website? Hoelang verwachten jullie dat jullie bezig zijn met onze nieuwe website? Dit zijn de twee meest gestelde vragen van klanten van ons. Het liefst heeft iedereen de website gister nog maar dat is lang niet haalbaar.

  Vanwaar die haast?

  De meeste klanten hebben al enige tijd een website. In sommige gevallen nog niet eens maar dat laten we eve...

  Lees meer >>
  Zaterdag 01 december 2012

  Nieuwe code in sidename.js

  Inmiddels hebben we geconstateerd dat er een nieuwe code naast de fff309 en a6f227 is toegevoegd. Dit is f1930e. Het lijkt erop dat deze gegeneerd worden 1x in de zoveel tijd.

  Trojan naam

  Kaspersky geeft deze trojan de benaming Trojan-Downloader.JS.Iframe.dcc maar ook Trojan.Script.Iframer. De irritatie van dit virus is inmiddels wel bekend.

  Lees meer >>
  Vrijdag 23 november 2012

  Virus gericht op FTP - sidename.js

  Heeft uw website plotseling extra code in de broncode? Staat er in de code de een waarde van a6f227 of fff309? Bijvoorbeeld: <!-- fff309 --> of <!-- a6f227 --> of juist /* fff309 */ en /* a6f227 */. Dan heeft uw computer, of een computer waarop u regelmatig werkt grote kans te zijn ge´nfecteerd met dit virus.

  Wat is dit voor virus?

  Het virus is voor het eerst o...

  Lees meer >>
  Zaterdag 17 november 2012

  Website beveiliging

  Afgelopen week werden wij gebeld door een vereniging. De website was gehackt en ze konden er niet meer op. Aan ons de vraag dit “even” op te lossen. De website was gemaakt door iemand die inmiddels weg was. Hij had hiervoor een Joomla website opgezet welke de vereniging kon gebruiken.

  Door de tijd heen is de website veel gebruikt, maar niemand heeft gedacht aan het up-to-...

  Lees meer >>
  Zaterdag 10 november 2012

  Nieuwe website is online gezet

  Afgelopen tijd hebben we keihard gewerkt aan onze nieuwe website. Hoe gaan we het vormgeven, wat willen we u en nieuwe klanten ter informatie aanbieden maar voornamelijk, hoe kunnen wij onze uitgebreide portfolio aan u tonen.

  Dit is naar ons idee in deze website nu perfect gelukt! Doormiddel van categorieën kunnen wij u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Een blog ...

  Lees meer >>
  Donderdag 27 september 2012

  Ontwerpen afgerond

  Het ontwerp voor Harm Jansen is klaar en richting de drukkerij! Houdt de website in de gaten voor het eindresultaat!

  Lees meer >>